Visina

Statie peco situata in Visina, jud. Dambovita, rezervor de 20mc, pompa de distributie Gilbarco cu 2 pistoale, camera tehnica, placata cu bond.

 

Hidiselu

Statie peco situata in Comuna Hidiselu de Sus, Oradea, rezervor 27mc, camera tehnica, magazin incorporat, pompa de distributie Tatsuno 2 pistoale, copertina mare placata cu bond si semnalistica.

 

Cornetu

Statie peco situate in comuna Cornetu, jud. Ilfov, cu rezervor de 20mc, pompa de distributie Tatsuno 2 pistoale, camera tehnica,camera de incarcare combustibil, imbracata in panouri sandwich cu atic din bond.

 

Bistrita

Statie peco situata in Magura Ilvei, Bistrita Nasaud, pompa de distributie amplasata pe insula cu copertina acoperita cu bond, rezervor 30mc.

 

Unicom

 

Turda

 

Slatina

 

Satu Mare

 

Rucar

 

Recea, Arges

 

Oradea

 

Galati

 

Drobeta Turnu Severin-Unicom Holding

 

Corocaiesti

 

Calafindesti-Suceava

 

Buzău, Chiojdu

 

Bucinisu, Caracal

 

Braila, Ulmu

 

Barlad

 

Baraolt

 

Statie Bistrita

Statie peco amplasata in Bistrita, str. Viilor, cu rezervor bicompartimentat benzina si motorina de 20mc, pompa Dresser Wayne, copertina cu Alucubond, camera tehnica, camera pentru pompa de transvazare, usi din aluminiu, placare statie Alucubond
 

Statie Crevedia

Statie peco amplasata in Crevedia, Sos Bucuresti-Targoviste, cu rezervor de 20mc, pompa Gilbarco, imbracata in Alucubond.
 

Statie port Constanta

Statie peco amplasata in portul Constanta, rezervor de 30mc doar motorina, cu sistem OTP-terminal de plata (statia nu are personal) si program de gestiune agreat de vama si finante. Terminalul de plata poate citi carduri bancare, carduri de flota si bancnote.
 

Statie Vaslui

Statie peco amplasata orasul Murgeni, jud. Vaslui, capacitatea rezervorului de 30mc, pompa Gilbarco, copertina, camera tehnica, camera operator, imbracata in sandwich panel.
 

Statie Ticleni

Statie peco amplasata in Ticleni, Gorj
 

Statie Deveselu

Statie peco cu rezervor bicompartimentat benzina si motorina de 20mc, pompa Dresser Wayne, copertina, camera tehnica, camera pentru pompa de transvazare, usi din aluminiu.  Statia are rezervor si pompa pentru AdBlue.
 

Statie locatie Cateasca

Statie peco situata in comuna Cateasca, oras Pitesti, cu rezervor de 30mc benzina si motorina, pompa Gilbarco, copertina, camera tehnica, pompa de transvazare.

Statie peco Mol Orastie

Statie peco situata pe autostrada A1, Orastie, realizata pentru Mol Romania. Statia are rezervor de 30mc, pompa Gilbarco, copertina si platforma pentru pompa Gilbarco.

Statie peco Mol Timisoara

Statie peco situata pe autostrada A1 Sibiu-Timisoara, pentru Mol Romania. Statia are rezervor de 30mc, pompa de transvazare, copertina si platforma cu pompa Gilbarco.

Statie Poiana Lacului

Statie  peco cu rezervor de 30mc,  pompa Gilbarco, placata cu Alcobond, magazin incorporat. Amplansamentul statiei este realizat tot de noi. 

Statie peco Tiriac Energy

Statie peco situata in Otopeni, realizata pentru Tiriac Energy, cu rezervor de 20mc, pompa Gilbarco. Pentru Tiriac Energy mai avem realizate statii amplasate in Brasov si Urziceni.

Statie Rosia, Beius

Statie peco mobila situata in comuna Rosia, oras Beius, cu rezervor de 20mc benzina si motorina, pompa Dresser Wayne, copertina, camera tehnica si pentru pompa de transvazare.